Hirdetés

Több. mint 1000 jelentkező Molyneux új cégébe

|

Nagy az érdeklődés Peter Molyneux új cége iránt (22 Cans). A jelentkezők valósággal ostromolják a neves designert.

Hirdetés

Arra a néhány helyre, több mint ezer jelentkező küldött önéletrajzot, ezeket mind Peter Molyneux válaszol személyesen.

Molyneux barátunk jelenleg 16 órát dolgozik naponta, ennyi időbe telik neki válaszolni az össze e-mailre. Ez meglehetősen nagy változás az életében, mivel saját állítása szerint az utóbbi időben a munkaidejének a 75%-ban egyáltalán nem csinált semmit.

Most viszont igencsak le van terhelve az öreg, mivel a jelentkezőket ő válogatja össze, intézi a cég e-mailjeit, foglalkozik az újságírókkal, egyetemi előadásokat tart, s nem mellesleg még játékot is tervez. Ráadásul baromi jól érzi magát ebben a szerepkörben, nem csoda, hiszen az utóbbi néhány évben a Microsoftnál a "díszpinty" szerepkör meglehetősen unalmas lehetett egy ilyen kreatív játéktervezőnek. Nagyon várjuk már, hogy mit hoz össze a Dungeon Keeper és a Populous megálmodója, főként akkor, ha nincs megkötve a keze a nagy kiadók által.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)