Hirdetés

Több mint 1900 PC játékot akciózott le a Green Man Gaming

|

A nyári leárazásban olyan címek szerepelnek, mint a Sekiro: Shadows Die Twice és a Red Dead Redemption 2.

Hirdetés

Ugyan a Steam Summer Sale-nek már vége (és vele együtt minden megtakarításunknak is), de ez nem jelenti azt, hogy ne lenne még hol elvernünk a maradék aprónkat. A Green Man Gaming is beindította saját nyári akcióit, melynek keretein belül majdnem 2000 játékot szerezhetünk be nyomott áron, nagy részüket egyébként Steam kulcs formájában.

Hirdetés

A GMG Summer Sale-t érdemes lesz gyakran átnézni, mivel 48 óránként változik az "ajánlott akciók" szekció. Az első körben itt olyan játékok vannak, mint a Call of Duty: Modern Warfare, a BioShock: The Collection és a Red Dead Redemption 2.

Persze az állandó leárazások között is található azért egy Outer Worlds vagy Sekiro: Shadows Die Twice, szóval a GMG vonatkozó aloldalát mindenképp pörgessétek végig, bőven találtok ott olyan címet, amit érdemes lehet beszerezni ezeken az árakon. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)