Hirdetés

Több mint 20 év után új játékkal jelentkeznek a Sierra alapítói

|

Olyan játékokat köszönhetünk nekik, mint a Leisure Suit Larry vagy a King's Quest.

Hirdetés

Az 1979-ben létrejött Sierra Entertainment alapítói, Ken és Roberta Williams már több mint 20 éve semmilyen játékon nem dolgoztak, hiába voltak sikeresek a kezdetekkor. A cég neve persze azóta is tovább él, most épp az Activision égisze alatt, a modernkori projektekhez azonban nincs köze a két legendás alapítónak. Ők már jó ideje visszavonultak a játékipartól, most azonban új projekttel álltak elő.

Hirdetés

A jelenleg csak a The Secret névre hallgató játék már 6 hónapja készül és a hivatalos weboldalon azt is megerősítették, hogy a mai közönség igényeit figyelembe véve dolgoznak rajta a Unity 3D motorjával. A munkálatokban eddig Ken vállalt nagyobb szerepet, viszont később Roberta, akire gyakran a "Graphic Adventure" stílus hercegnőjeként hivatkoznak, is egyre több szerepet kap majd.

A készítők azt remélik, hogy már augusztusban odaadhatják néhány játékosnak bétatesztelni a játékot, hogy aztán az alapján tökéletesíthessék a kódot. Megjelenésnek novembert tűzték ki első nekifutásra, ezt azonban a saját bevallásuk szerint is nehéz lesz tartani, hiszen a grafika is egyelőre placeholder elemekből áll.

A weboldalon játszható demót, képernyőképeket és további információkat is ígérnek, viszont a játékosok türelmét kérik, hogy ne kelljen elsietniük a megjelenést.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)