Hirdetés

Több mint 200 játék akciós most a PlayStation 4 Store kínálatában

|

Az Assassin's Creed Odyssey-től a Borderlands 3-ig rengeteg AAA játék árát nyomta le a Sony.

Hirdetés

A PlayStation Store egyre csak halmozza az akciókat. Alig ért véget a legutóbbi, már itt is az Extended Play Sale, ami még több címnek nyomta le az árát. Ennek a vásárnak az a célja, hogy a közelmúlt AAA játékainak bővített változatait és szezonbérleteit kínálja fel elérhetőbb árakon. Ennek köszönhetően olyan címeket zsebelhetünk be olcsóbban, mint a Star Wars Jedi: Fallen Order vagy a Red Dead Redemption 2, vagy éppen a Borderlands 3 Super Deluxe Edition.

Hirdetés

Ha érdekel titeket a kínálat, akkor ide kattintva átlapozhatjátok a teljes listát, de a pénztárcátok veszélynek van kitéve a folyamat során. Előre szóltunk. 

Ha nem akartok ennyit feláldozni a megtakarításotokból, akkor érdemes megnézni a 4600 Ft alatti akciós listát is, amin most olyan csodák rejlenek, mint a Dying Light, a The Division vagy a Dragon Age: Inquisition. Most érdemes korábbi lemaradásokat bepótolni!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)