Hirdetés

Több mint 45 játékról mesél majd a tavaszi Future Games Show

|

Számos játékot pedig ki is próbálhatunk majd a műsor után a Steamen.

Hirdetés

Minden alkalommal profibbnak tűnik a Future Games Show megszervezése, a tavaly nyári showt például Ríviai Geralt és Vengerbergi Yennefer szinkronhangjai, Doug Cockle és Denise Gough műsorvezetésével hallgathattuk végig, és volt is egy-két kellemes meglepetés, mint például a BioWare korábbi vezetője által felügyelt Nightingale, a Truman Showra emlékeztető American Arcadia vagy éppen a Portalt megidéző The Entropy Centre. 

Az idei műsorért nem kell nyárig várnunk, ugyanis a GamesRadar és a Turtle Beach támogatásával már a jövő héten megrendezésre kerül a Future Games Show Spring Showcase. 

Hirdetés

Az eseményre hazai idő szerint március 23-án, 23:00-kor kerül sor, és követni lehet majd Twitchen, YouTube-on, TikTokon, Facebookon és a GamesRadar+-on keresztül. A műsorvezetők ezúttal a Final Fantasy 7 Remake szinkronszínészei, Briana White (Aerith) és Cody Christian (Cloud) lesznek, és az ígéretek szerint több mint 45 játékról fogunk hallani a műsor folyamán.

Köztük lesz a Bulletstorm alkotóinak újdonsága (Witchfire), a Telltale-nél formálódó A Térség játék (The Expanse: A Telltale Series), a The Legend of Zelda: The Wind Waker által inspirált Mika and the Witch's Mountain, egy szürreális platformer (After Us), a Miasma Chronicles a Mutant Year Zero készítőitől, valamint a Total War széria mögött álló csapat zérógravitációs shootere (Hyenas) is.

Ezen kívül lesz egy Ones to Play szekció is olyan játékokkal, amiknek a demóverziói rögtön a show után elérhetővé válnak a Steamen, valamint a PlayStation VR2, a Meta Quest 2 és más népszerű VR-eszközök újdonságaira is számíthatunk. Mi biztosan fogunk írni összefoglalót róla, tartsatok velünk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)