Hirdetés

Thomas Was Alone - több mint egymillió eladott példány

|

Flashjátékként kezdte, később PC-re és PlayStationre is megjelent az indie fejlesztők puzzle-platformer játéka, amelyből mára több mint egymillió fogyott.

Hirdetés

A Thomas Was Alone egy indie puzzle platformer, mely eredetileg 2010-ben jelent meg flashjátékként. A feladatunk az volt, hogy poligonformákat irányítva végigugráljunk a pályán és megtaláljuk a saját alakunkra szabott átjárót. A legnépszerűbb forma természetesen Thomas volt, akit Danny Wallace szinkronizált, s teljesítményét a BAFTA is elismerte.

Mike Bithell, a játék atyja  büszkén jelentette be twitteren: „Több, mint egymillió darab kelt el a Thomas Was Alone-ból!” Ebbe a számba nem számítanak bele az ingyenes PlayStation Plus letöltések, így valószínűleg már jó ideje átlépték a bűvös számot.


A Thomas Was Alone eladásain valószínűleg az is sokat dobott, hogy nemrég a Humble Weekly Sale-be is bekerült, így az eredeti árnál is olcsóbban juthattak hozzá a játékosok. Brithell és csapata most a Volume című lopakodós játékon dolgoznak, mely „több száz új, izgalmas és kihívásokkal teli környezettel” lepi meg a játékosokat, akik ízlésük szerint alakíthatják újra és egészíthetik ki a pályákat.

Ti kipróbáltátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)