Hirdetés

Több mint egymillióan próbálták ki korai hozzáférésben a Groundedet

|

Az Obsidian játéka elképesztően népszerű annak ellenére is, hogy jelenleg még csak Early Accessben elérhető.

Hirdetés

A héten jelent meg korai hozzáférésben a Grounded, mellyel az Obsidian kissé elszakadt az RPG-k műfajától és megmártották a lábukat túlélőjátékok tengerében is. A kaland, melyben leginkább pókokkal, poloskákkal és egyéb ízeltlábúakkal kell megküzdenünk elképesztően népszerű lett a streamerek és a játékosok körében is, most pedig egy komoly mérföldkőről adott hírt az Xbox.

Hirdetés

A Groundedet jelenleg az Xbox Game Pass előfizetésen és a Steam Early Accessen keresztül érhetjük el, hiszen a fejlesztés még zajlik. A kiadó Xbox most elárulta, hogy már több, mint egymillió játékos próbálta ki a kalandot.

Számítani lehetett a sikerre, hiszen a megjelenés után a Grounded szinte pillanatokon belül bekerült a Steam legjobban fogyó játékai közé. A koncepció, miszerint néhány összezsugorodott gyereket követhetünk figyelemmel, akik megküzdenek a természet erőivel, messze nem új, de a jelek szerint az Obsidian rátalált egy olyan receptre, mely a játékosok szívét különösen megdobogtatta.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)