Hirdetés

Több mint ezer játékos fogott össze, hogy megint újraindítsa a WoW Classicot

|

Akkor mostantól a vanilla-vanilla World of Warcraft is fogalom lesz?

Hirdetés

Miközben a Blizzard már ezerrel készül a World of Warcraft Classic: Burning Crusade indulására, egy több mint ezer főt számláló csoport egészen más célt tűzött ki magának.

A Fresh Crusade nevű mozgalom keretein belül pillanatnyilag 1300 játékos vár arra, hogy egy viszonylag kis népességű PvP szerverre becsatlakozva mindenki új karaktert kezdjen, hogy újra átélhessék a vanilla classic hangulatot.

Hirdetés

A Fresh Crusade lényege, hogy újra előteremtse az első pillanat élményét mindazoknak, akik erre éheznek, legyen akár olyan az adott játékos, aki sokadjára szintezi ki magát, vagy olyan, aki először áll neki a Classicnak.

A kezdeményezést elindító Caszhar nevű játékos szerint az a baj a mostani szerverekkel, hogy már most rengeteg olyan közösségi elem eltűnt, ami sok játékosnak nagyon hiányzik. Nehéz társakat találni dungeonökhöz vagy csoportos questekhez és a piac is eltorzult, ezért kereskedni is jóval nehezebb.

Caszhar elmondta, azért is van szükség erre, mivel a Blizzard nem adott semmilyen tájékoztatást arról, hogy mi várható szervereken terén a Burning Crusade indulása után. Nem tudni, hogy lesznek-e új opciók, ahogy azt sem, hogy mi lesz a kevés felhasználó által használtakkal, vagy a teljesen kihalt szerverekkel.

Ha úgy érzed, neked is épp egy ilyen projekt hiányzott, csatlakozz a kezdeményezéshez a Fresh Crusade Discord-csatornáján.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)