Hirdetés

Több mint ezer PS4 és PS5 játék árát vágta le a Sony

|

Az elmúlt évek nagyjait és indie címeit is filléres áron tudjátok behúzni a PS Store-ban.

Hirdetés

A Sony beindította az aktuális akciós szezont, és mind az AAA, mind az indie részlegen erőből nyesni kezdte az árcédulákat. Egyes játékok árait 75%-kal nyomták le, így egy komolyabb hamburger áráért már olyan címeket tudtok behúzni, mint a Celeste, az Amnesia, vagy a Battlefront II.

A mostani vásár pontosan szeptember 2-ig tart, és ha PS Plus tagok vagytok, akkor a lenti akciós árak egy része még extra kedvezményekkel simogatja meg a pénztárcátokat.

Hirdetés

Mivel összesen közel 1500 címet akcióztak le, így átlapozni sem egyszerű a kínálatot, de mi kiszedtünk pár játékot a kazalból, amiket érdemes lehet beszerezni.

Indie vásár:

AAA vásár

Már a fentiekből is lehet bőséggel válogatni, de ha a teljes felhozatalt szeretnétek látni, akkor itt találjátok a teljes indie, és itt a teljes AAA listát.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)