Hirdetés

Több mint hét évvel a The Last of Us megjelenése után új easter eggre bukkantak

|

Idő kellett neki, de végre valaki rájött, hogyan lehet előhívni ezt a The Last of Us easter egget.

Hirdetés

Az első The Last of Us még 2013 júniusában jelent meg PlayStation 3-ra, később pedig természetesen PS4-es remastert is kapott, és temérdek játékosnak szerzett emlékezetes játékórákat az elmúlt években. Mégis, az egyik easter egget kevesen fedezték fel, ennek pedig egészen egyszerűen az az oka, nem hogy lehet csak úgy belefutni.

Egy egészen különös folyamatot kell végigpörgetni ahhoz, hogy ti is elő tudjátok hívni az easter egget, erről pedig az ismert speedrunner, Anthony Caliber nemrég videót is készített. Calibernek közel 8000 órája van a játékban, de erről a kis apróságról eddig még ő sem tudott, egy Joy2001 néven futó jótevő hávta fel rá a figyelmét Discordon.

Hirdetés

Az easter egg rögvest a The Last of Us legelején hívható elő, mikor még Joel házában irányíthatjuk a főszereplő kislányát. Itt ugyebár egy tévé is található, az easter egg aktiválása után pedig ennek a tévékészüléknek a képe vált át egy Cordyceps vírussal megfertőzött hangyára - ez a vírus változtatja át a játék világában az embereket kvázi zombikká. 

Az alábbi videó részletesen bemutatja a folyamatot, és a végén a tévét is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)