Hirdetés

Több Oddworld játék fejlesztés alatt

|

Az Oddworld egykoron az egyik legmókásabb, legélvezetesebb játék-sorozat volt.

Hirdetés

Közben eltelt néhány év, így ideje volt a régi sikert leporolni.

A Gravity Crash fejlesztője, a Just Add Water bejelentette, hogy több Oddworld játékot is fejleszt különböző platformokon. egyelőre ennél több részlEtet nem árultak el, csak annyit, hogy a játékokban minden kedvelt Oddworld figura benne lesz. További részleteket az elkövetkező hetekben és hónapokban ígérnek. A JAW az elmúlt 12 hónapban nagyon közeli munkakapcsolatban dolgozott az Oddworlds Inhabitants teammel, így 2009 júniusában úgy döntöttek, hogy több címen is fognak dolgozni.

"Csodálatos volt egy csapatban dolgozni oddworldösökkel, olyan emberekkel, mint Lorne Lanning, Sherry McKenna és mások - egyszerűen fantasztikus volt" - nyilatkozta a Just Add Water igazgatója Stewart Gilray - "mind nagyon boldogok vagyunk, hogy új életet lehelhetünk az Oddworld univerzumba és az Oddworld is új életet lehel belénk".

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)