Hirdetés

Több platformra is érkezik egy izgalmas partijáték-kollekció

|

Az új Jackbox Party csomag változatos módon teszi majd próbára a barátságokat.

Hirdetés

A családi pillanatok vagy baráti összejövetelek kihagyhatatlan részét képezik a partijátékok, legyen szó bármilyen platformról. Elég csak olyan mókás címeket említeni, mint a Frantics, a Gang Beasts, a Keep Talking and Nobody  Explodes vagy éppen az Overcooked, hogy kellemes emlékeket csalogassunk elő/feltépjük a sebeket.

A partijátékok sorát erősíti a Jackbox Games videojáték-sorozata, a The Jackbox Party Pack is, amelynek legújabb felvonása hamarosan megérkezik. 

Hirdetés

A The Jackbox Party Pack 7 öt partijátékot foglal magába: a Quiplash 3-ban (3-8 játékos) a legfrappánsabb választ kell adnunk pár szóban, a The Devils and the Details-ben (3-8 játékos) ördögöket irányítva kell együtt dolgozni és túlélni, a Champ'd Up-ban (3-8 játékos) rajzolt figurák összecsapását élvezhetjük, a Talking Points (3-8 játékos) az improvizációs képességeinket erősítve mondat velünk beszédet, a Blather 'Round (2-6 játékos) pedig popkulturális kitalálósdi. 

Nem is kell már sokat várni a játék megérkezésére: a The Jackbox Party Pack október 15-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre. A koronavírus-járványra való tekintettel jegyezzük meg, hogy a kollekció nem csupán helyben, távolról is játszható lesz. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)