Hirdetés

Több részlet is kiszvároghatott az Assassin’s Creed Valhalla következő DLC-jéről

|

Írország után Párizsba visz a vikingek útja.

Hirdetés

Nemrég futott be az Assassin's Creed Valhalla első nagyobb, fizetős DLC-je a Wrath of the Druids képében. Az Írországban játszódó kiegészítő remek sztorival, de sablonos küldetésekkel bővítette a viking kalandot, a történet végéhez érve viszont már a következő csomag titkait fürkészik a rajongók.

Azt már a tavaly októberben leleplezett Season Pass roadmapből is megtudtuk, hogy egy The Siege of Paris című DLC-t kapunk, ami a Frank Birodalomba kalauzol minket Párizs 885-ös viking ostromának apropóján. Ezzel viszont ki is fújt a hivatalos tájékoztatás, és azóta sem lettünk okosabbak a megjelenési dátumot, vagy a történetet illetően.

Hirdetés

Most viszont az ismert szivárogtató J0nathan mélyre túrt a Valhalla kódjában, és izgalmas részletekre akadt a kiegészítővel kapcsolatban. A kibányászott adatok szerint a The Siege of Paris 2021. november 9-én érkezhet meg a PlayStation Store-ba, de persze könnyen lehet, hogy ez csak egy ideiglenes, ún. placeholder dátum.

Ennél érdekesebb, hogy J0nathan a sztori állítólagos szinopszisát is megtalálta, ami így szól:

"Délen a Frank Birodalom száz év óta először egyetlen király alatt egyesült. Kövér Károly, Nagy Károly dédunokája most lassú háborút vív a frank honra törő norvégokkal, s Anglia lehet a következő. Raventhorpe-nak új frank szövetségeseket kell szereznie, ha el akarja kerülni a háborút. Egy látogató érkezik Raventhorpe kikötőjébe, hogy elindítsa a kalandot."

A szinposzis tehát egybecseng azzal, amit a Ubisoft is elárult, hiszen a leírás egyértelműen III. (Kövér) Károly frank uralkodó korára utal, aki 884. december 12-én trónra lépve egyesítette a Frank Birodalom területét, s később sikerrel védte meg Párizst a vikingek heves ostromától.

Aki viszont az Originsben megismert Rejtettek (Hidden Ones) rendjének felbukkanására számít, az J0nathan szerint csalódni fog, a szivárogtató ugyanis rábukkant a dialógus egy sorára, amelyben a főszereplő Eivor arról beszél, hogy az Asszaszin Testvériség elődje Angliához hasonlóan a frankok földjén sincs jelen.

Egyelőre ennyivel kell beérnünk a The Siege of Paris kapcsán, azonban vészesen közeleg a Ubisoft június 12-én esedékes E3-as showja, a Ubisoft Forward, ahol a kiadó szerintünk többet is megmutat majd a DLC-ből.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)