Hirdetés

Több Silent Hill projekt is készülhet egyszerre

|

Most a Konami vagy nagyon rápörgött a horrorjátékok egyik legnagyobb franchise-ára, vagy mindenki téved.

Hirdetés

A Bloober Team egyik fejlesztőjének legutóbbi megjegyzései és a VideoGamesChronicle jelentése azt sugallja, hogy több Silent Hill játék is készülőben van külsős stúdiók munkájának köszönhetően. Amit innentől olvastok az mind spekulációra alapul, de nem teljesen légből kapott, így ha szereted a Silent Hill sorozatot, akkor talán nem reménykedsz hiába a lentieket olvasva.

Hirdetés

A Bloober Team (ami a közelmúltban leszállította a kiváló The Mediumot) munkatársa a GameIndustry.biz oldalnak adott interjújában közölte, hogy éppen egy másik horrorszérián dolgoznak egy nagyon híres kiadóval. A rajongók fejében ennek hatására máris összeállt a kép: szerintük a titokzatos projekt egy Silent Hill játék.

"Már több mint egy éve dolgozunk egy másik nagy játékos projekten, ami egy másik horror IP-hoz tartozik, és aminek köszönhetően egy nagyon híres kiadóval működhetünk együtt. Nem árulhatom el, hogy ki a partnerünk, nem is mesélhetek erről a projektről, de szerintem, a rajongók nagyon izgatottak lesznek, amikor megismerik a részleteket."

A VGC forrásai szerint a Silent Hill jogait birtokló Konami már megbízott egy japán stúdiót egy kapcsolódó projekttel, és erről a játékról már idén nyáron hallani fogunk. Ha stimmel a rajongók elmélete, és a Bloober Team is a franchise egy újabb tagján dolgozik, akkor annyi Silent Hill tartalomra számíthatunk a közeljövőben, mint amennyire már nagyon rég nem volt példa.

A hír írásának pillanatában nincs hivatalos megerősítés egyik fejlesztéssel kapcsolatban sem, de a széria rajongói helyében mi elkezdenénk gyűjtögetni egy piramisfejjel mintázott malacperselybe.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)