Hirdetés

Több százezren játszanak a DayZ-vel, mióta bekerült az Xbox Game Pass kínálatába

|

A Bohemia Interactive játékának nagyon bejött a Game Passhez csatlakozás.

Hirdetés

A DayZ sokkal jobb lehetett volna, mint amilyen végül lett, és hiába fogták rá, hogy elkészült, valójában rengeteg hibája van még a mai napig. A konzolos változatról készült tesztek is ekézték, de úgy tűnik, a játékosoknak tetszik, a SteamCharts alapján PC-n is előfordul, hogy 23000-en aktívak egyidőben. 

Hirdetés

A Bohemia Interactive elmondása szerint több százezer új játékos próbálta ki a DayZ-t, miután az bekerült az Xbox Game Pass kínálatába, és most jobban szárnyal, mint valaha. Elismerték, hogy a fejlesztés nem ment simán, de a kiadó soha nem vesztette el hitét a játékban, és ez most látszik kifizetődni. Nincs ígéret arra, hogy folytatni fogják a fejlesztést és a hibák javítását, de DLC-k azért jöhetnek, mint a tavaly decemberben debütált Livonia.

Ti próbáltátok mostanában a DayZ-t bármilyen platformon? Mik a tapasztalataitok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)