Hirdetés

Több szivárgás is belőtte a Halo Infinite megjelenési dátumát

|

A kiadó még nem jelentett be semmi hivatalosat, de a Microsoft Store-ban is felbukkant a dátum.

Hirdetés

Az Xbox Series X|S rajtjára ugyan nem tudott elkészülni a Halo franchise következő része, azonban a 343 Industries keményen dolgozik azon, hogy még idén mindenképpen a boltok polcaira kerüljön. Ennek érdekében két fontos játékmód ki is marad a megjelenéskor, a fejlesztők az egyjátékos kampány és a multiplayer tökéletesítésére koncentrálnak a hátralévő időben. Az viszont még mindig nem derült ki, hogy pontosan mennyi van hátra a Halo Infinite megérkezéséig, pedig az Xbox gamescomos előadása tökéletes lehetőséget adott volna a leleplezésre. 

Hirdetés

Több szivárgás is arra utal, hogy a Halo Infinite december 8-án jelenhet meg. Ezt feltételezi egy tajvani digitális áruház listázása és az is, hogy az egyik Microsoft/Xbox-szivárogtató, Aggiornamenti Lumia találata szerint átmenetileg frissült a játék Microsoft Store-os adatlapja, és az addigi december 31-es helykitöltő dátum megváltozott december 8-ra. Ezt azóta eltüntették, és visszakerült az eredeti sablon.

Az is gyanús, hogy a Windows Central szerkesztője, Jez Corden felhívta rá az xboxosok figyelmét Twitteren, hogy érdemes lesz figyelemmel követni a gamescom Opening Night Live-ot, szóval lehetséges, hogy erre tartogatják Phil Spencerék a puskaport. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ha elvesztettétek a fonalat, hogy a gamescom streamjei mikor kezdődnek, akkor nézzetek utána a gyűjtőcikkünkben, és kövessétek a GameStarral a show-t: a GSO-n írásban, a YouTube csatornánkon pedig Kacival, videós formában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)