Hirdetés

Több változás is történt a New Worldben, hogy gördülékenyebb legyen az élmény

|

A játékosoknak azonban egy ideig le kell nyelniük 1-2 korlátozást is.

Hirdetés

A vártnál is nagyobb népszerűségnek örvend a New World, az Amazon MMO-ja, ami megannyi év sikertelenség után végre felvirágoztathatja a cég gaming részlegét. Ugyan vannak még megoldandó problémák a játékkal, az mindenképp jól mutat, hogy debütálásakor a Steam második legnépesebb játéka volt, most pedig épp az első helyen áll, és már volt olyan pontja a hétvégének, amikor 913 ezren léptek be egyszerre.

Ekkora népszerűségre a fejlesztők sem számítottak, amit az is jól példáz, hogy a szerverek leterheltségével még napokkal az indulás után is gondok vannak. Ugyan a készítők már elmondták, hogy tesznek bizonyos lépéseket a probléma enyhítése céljából, most újabb eszközöket vetettek be és korlátozták is a játékosok bizonyos jogait.

Hirdetés

Egész pontosan arról van szó, hogy a New World telített szerverein egyelőre nem lehet új karaktert létrehozni, csak azok tudnak feljelentkezni a várólistára, akiknek már van meglévő alteregója. Ezzel a fejlesztők azt szeretnék elérni, hogy a játékosok kezdjenek el játszani a kevésbé terhelt szerverek egyikén, később úgyis át tudják vinni a karakterüket a tetszőleges világba, erre ígéretet is tettek.

További mentőöv a New World oldalán elérhető szerverfigyelő oldal, ahol a játékosok valós időben tájékozódhatnak arról, hogy egyes szerverek futnak, leálltak, karbantartás alatt vannak, vagy épp megteltek játékossal.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)