Hirdetés

Többeknél haldoklik a UPC

|

Van, akinél az internet halt le teljesen, van, aki tv-t nem tud nézni, a probléma több felhasználót is érint.

Hirdetés

Egyre többen panaszkodnak arra, hogy akadozik a szolgáltatás a UPC-nél. A hiba ezúttal nem egységes, számos különböző formában ütötte fel a fejét.

Már a UPC hivatalos Facebook oldalán is többen jelezték, hogy a szolgáltatás bizony nem zökkenőmentes. Valakinél az internet adta meg magát, de a telefonos hálózattal és a műholdas adással is problémák adódtak. Egyelőre nem tudni, hogy milyen szintű a baj.

Egy előfizető hosszú várakozás és több próbálkozás árán elérte az ügyfélszolgálatot, ahol elmondták, hogy rendkívül leterheltek, az akadozást pedig egy központi probléma okozza, amit holnapra tudnak kijavítani. Reméljük mindenkinél pörög a Fallout 4 vagy a Legacy of the Void és nem is foglalkoztok azzal, van-e épp net vagy nincs.

Nálatok jelentkezett bármilyen probléma?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)