Hirdetés

Többen játsszák egyszerre a Cyberpunk 2077-et a Steamen, mint bármely más játékot

|

Egymillió felett jár az egyszerre aktív játékosok száma, még a Counter-Strike: Global Offensive és a Dota 2 is alulteljesíti ezt.

Hirdetés

Valószínűleg senki nem félt attól, hogy bukni fog a Cyberpunk 2077, és az is várható volt, hogy játékosok milliói látogatnak el Night Citybe már az első napon. A CD Projekt RED 8 millió előrendelőről számolt be, ami nem kevés, és láthatóan sokan tették szabaddá magukat a megjelenés napjára. 

Azt nem tudjuk, más platformokon (például a GOG-on, az Epic Games Store-ban vagy konzolokon) hányan játszanak épp, de a Steam adatai publikusak. Európa nagy részén még bőven munkaidő van, így estig ez a szám tovább növekedhet (azt meg el sem tudjuk képzelni, mi lesz a hétvégén), de jelenleg 1.006.753 az egyszerre játszók száma, ami egyelőre csúcs.

Hirdetés

A Counter-Strike: Global Offensive-et most 893.079-en pörgetik, de az elmúlt 24 órában volt olyan pillanat, amikor 1.008.334-en játszottak vele, ami még több, mint a CP2077 rekordja, de nagyon jó esély van a csúcsdöntésre. A Dota 2 szerényen kullog a harmadik helyen 526.597játékossal.

A The Witcher 3: Wild Huntot megjelenése hónapjában, 2015 májusában maximum 92.268-an játszották egyidőben, és 2020 januárjában kapott egy lökést a netflixes Vaják széria által, akkor az egy időben aktív játékosok száma átlépte a 103.329-et. Az idei újdonságok közül a Mount and Blade 2: Bannerlord volt a csúcstartó 220 ezer egyszerre aktív kalandorral.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)