Hirdetés

Többen neteznek telefonról, mint PC-ről!?

|

Japánban készült el a legújabb, némileg megdöbbentő felmérés. E szerint ugyanis több ember netezik a mobiltelefonjáról, mint PC-ről. Ma már gyakorlatilag minden háztartásban adott egy PC vagy notebook, amelyhez kényelmesebb és lényegében olcsóbb is internetelérést fenntartani, használni. Nem is beszélve azokról, akik a munkahelyükön is PC-n dolgoznak, és használják az internetet. Természetesen mozijegyet rendelünk mobilról, és miegymás, no és ha úton vagyunk valamerre, akkor nem cipelhetjük magunkkal otthoni erőművünket. Azonban ennek ellenére is igen érdekes az az adat, hogy a felmérés szerint 69,2 millióan neteznek inkább a telefonjukról, míg a PC-t csak 66 millióan választják Japánban.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)