Hirdetés

Többjátékos mód is lesz a következő Metro játékban, megszépül az Exodus

|

A 4A Games vázolta a közeljövőre vonatkozó terveit, pontosabban azt, hogyan használja ki a PS5-öt és az Xbox Series X-et.

Hirdetés

A mindent magába szippantó Embracer Group nemrégiben a 4A Gamest is felvásárolta, mellyel a Metro Exodust kiadó Deep Silver révén eleve jó kapcsolatot ápolt. A csapat ezért, valamint a játék sikere miatt egy jelentős mértékű keretből gazdálkodhat, és az új konzolok olyan lehetőségeket adnak nekik, amik a korábbi generációk során nem voltak elérhetők.

Egyfelől bejelentették, hogy érkezik egy fejlettebb változat PlayStation 5-re és Xbox Series X|S-re a Metro Exodusból, mely gyorsabb képfrissítési sebességgel, magasabb felbontással, rövidebb töltési időkkel és ray tracinggel rendelkezik. Mindenki, akinek megvan a játék, ingyen frissíthet majd az újabb változatra. Dátumot egyelőre nem közöltek.

Hirdetés

Másrészt arról is beszéltek, hogy készül már a következő, teljes értékű Metro játék, amihez teljes mértékben átszabják a motort, hogy az maximálisan kihasználhassa az új konzolok erejét. A Saber Interactive-vel együttműködésben többjátékos módot is készítenek, amire korábban nem volt kapacitás, ötleteiket a prototípusok készítése során el kellett vetniük. Így viszont már dolgozhatnak különböző koncepciókon, és megígérték, hogy mindent beleadnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)