Hirdetés

Többjátékos móddal bővíthető a Half-Life: Alyx

|

Az, hogy egy fejlesztő egy játékosra szabta az élményt, jellemzően nem állítja meg a moddereket.

Hirdetés

A Half-Life: Alyx megjelenése sok szempontból volt fontos pillanata a játékiparnak. Megmutatta, hogy mire képes a Valve a VR technológiával, és egy olyan élményt szállított le, amilyenhez foghatót ritkán tapasztalhattunk.

Ettől függetlenül voltak, akik itt-ott elunták magukat, vagy elakadtak a fejtörőknél, ilyenkor pedig jól jöhet egy noszogató és segítő cimbora. Ezért készült el az Alyx Multiplayer mod.

Hirdetés

A dolog nem sokkal összetettebb, mint amit a neve sugall: a moddal becsatlakozhatunk egy barátunk játékába, ahol egy lebegő kis robotnak tűnünk majd.

Kisegíthetjük a haverunkat az egyszerűbb feladataiban, és közösen élhetjük át az első igazi Half-Life-játékélményt az Episode 2 óta.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A telepítés nem túl bonyolult, köszönhetően a mod fejlesztőjének, aki egy részletes segédanyagot is feldobott a projekt weboldalára.

Itt megtaláltok minden szükséges fájt és leírást. Tesztek vele egy próbát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)