Hirdetés

Többjátékos módokból is többet ad a Forza Horizon 5

|

A játék új videójában ezekről is meséltek a fejlesztők.

Hirdetés

Bár a Forza Motorsport sorozat visszatérésére még várnunk kell, idén érkezik a Forza Horizon 5, melyben Mexikó épített és koptatott útjait szánthatjuk különféle autókkal. Még nem tiszta pontosan, mivel nyújt többet a játék elődjénél, de a Playground Games videókkal és blogbejegyzésekkel igyekszik választ adni a kérdéseinkre.

Legutóbb 50 percet streameltek, melynek során előtérbe került a többjátékos élmény. A Forzákban régóta játszhatunk együtt barátainkkal különböző módokon, de ezúttal új szórakozási lehetőségeket kapunk.

Hirdetés

Ilyenek lesznek például az árkádos módok, mint a Pinata Pop, amiben a lehető legtöbb pinatát kell szétütnünk. Az ezeket összefogó Horizon Arcade számos hasonló, laza tennivalót fog kínálni, míg a Horizon Tour során versenyeket teljesíthetünk és szabadon autózhatunk konvojban, a Horizon Open pedig a korábbról ismert, visszatérő módokat fogja össze. Lesz egy Eliminator Battle Royale is, amiben mindenki ugyanazzal a kocsival indul, és egyre jobbá, erősebbé válik, ahogy egyre több pontot szerez.

A Forza Horizon 5 november 9-én jelenik meg PC-re és Xbox konzolokra, de akik drágább csomagban szerzik be, már 5-én elkezdhetnek játszani. Egyébként pedig elérhető lesz az Xbox Game Passben is az első pillanattól fogva, legolcsóbban úgy lehet majd hozzáférni legálisan.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)