Hirdetés

Toboroz a Remedy - Készül az Alan Wake 2

|

Nem lett akkora siker, mint várták, de rajongói szerint megérdemelne egy folytatást az Alan Wake. Meglehet, rövidesen teljesül a kívánságuk.

Hirdetés

Személyes kedvencem volt tavaly az Alan Wake, ami kissé repetitív játékmenete ellenére képes volt úgy magával ragadni, mint egyetlen másik játék sem az utóbbi pár évben.



Elfogult vagyok, nem is titkolom, ne is hallgassatok ebben az ügyben rám, de tény és való, hogy nagy duzzogva hajlandó lennék elfogadni egy esetleges Alan Wake 2-t. Úgy tűnik, hogy a lassan millió körül járó thriller folytatást kaphat. Feltéve persze, hogy az a projekt, amihez a Remedy épp pályatervezőt keres történetesen az Alan Wake 2. Az álláshirdetésben megfogalmazottak alapján joggal reménykedhetnek a rajongók, ugyanis az akció és a narratíva harmonikus keverékét emlegetik, valamint hogy a pályatervező feladata a dizájnerekkel és az írókkal együttműködve elérni, hogy a játék tökéletesen passzoljon a történethez és ahhoz, ahogy az egészet elképzelik.



Az már csak olaj a tűzre, hogy az OXM pletykarovata (Kevesen ülnek náluk közelebb ahhoz a tűzhöz, amit Microsoftnak nevezünk.) roppant valószínűnek tartja, hogy készül az Alan Wake 2.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)