Hirdetés

Todd Howard elmondta, hogyan tennék jobbá a Bethesda játékait

|

A vállalat elnöke azt szeretné, ha komplexebbek lennének a címeik.

Hirdetés

A Bethesda egyik legnagyobb kultusznak örvendő szerepjátéka, a The Elder Scrolls V: Skyrim tíz éve jelent meg, és már készül a széria következő része, a The Elder Scrolls VI is, noha utóbbi nem egyhamar fog megjelenni, előbb még a Starfield van soron, sőt az új Fable is előbb jöhet. Ez pedig lehetőséget ad a fejlesztőknek arra, hogy egy az eddigieknél fejlettebb RPG-t készítsenek el, és hogy pontosan milyen előrelépésekre számíthatunk, arról a Bethesda Game Studios igazgatója, Todd Howard mesélt az amerikai IGN-nek adott interjújában. 

Hirdetés

Mikor arról faggatták, hogy a Skyim fejlesztése során mit csinálhattak volna jobban, Howard elmondta, hogy szerinte számos olyan rész van, ahol nem mentek elég mélyre,  ahol nem volt elég interaktivitás. Ezért amikor a jövőbeli játékaikon dolgoznak - bármilyen rendszerről is legyen szó -, egyrészt azt vizsgálják, hogy milyen mélyre mehetnek, másrészt hogy az MI és az NPC-k hogyan reagálnak a játékosra. Howard szerint még hosszú utat kell megtenniük ezekkel kapcsolatban, de ezek a legfontosabb céljaik. Tekintettel a Starfield hosszú fejlesztési időszakára - a stúdió már 2015-ben nekiállt - valószínűleg az említett ambíciók is meg fognak jelenni valamilyen formában. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Todd Howardot egyébként megkérdezték arról is, hogy tíz év nem túl sok idő-e egy ekkora franchise pihentetésére, mire az a válasz jött, hogy valóban nem ideális, viszont a The Elder Scrolls Online népszerűsége és a Skyrim modközössége életben tartotta ez alatt az időszak alatt is a franchise-t. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)