Hirdetés

Todd Howard szerint továbbra is milliók játszanak a The Elder Scrolls V: Skyrimmel

|

A Bethesda fejese gyakorlatilag ezzel indokolta meg azt, hogy folyamatosan újabb platformokra jelenik meha játék.

Hirdetés

Kétség sem fér hozzá, hogy a 2011-ben megjelent The Elder Scrolls V: Skyrim óriási népszerűségnek örvendett már akkoriban is. A játékosok továbbra is szívesen bújnak a Dragonborn bőrébe.

Hirdetés

Todd Howard nemrég egy beszélgetés során mondta azt, hogy még most is, azaz hét évvel a játék megjelenése után több millióan játszanak havonta. Ezért adják ki újra és újra a Skyrimet, és ha azt szeretnénk, hogy ezt abbahagyják, akkor ne vásároljuk meg a játékot.

Ez utóbbi kijelentésben pedig lehet valami, ugyanis a rajongók még mindig örömmel fogadják más platformokon is a Skyrimet. Érdeklődőkre talált a switches és a VR-változat is, de ha készülne egy okostelefonokra, biztos, hogy sokan azt sem utasítanák vissza.

A Valve jóvoltából nemrég kiderült, hogy már idén is volt olyan, amikor egyszerre 50 ezren kalandoztak a játékban, és ez csak a PC-re vonatkozó adat, tehát a többi platformmal együtt ez nyilván még magasabb. A SteamCharts szerint az elmúlt 30 napban 20 000 körül volt az egyszerre játszók maximális száma, mely nyilván pontatlan, de ez is kemény.

Ti hány órát pakoltatok eddig a játékba?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)