Hirdetés

Todd Stashwick is besegít az új Star Wars játékba

|

A színész a Naughty Dogtól átigazolt Amy Henniggel együtt írja majd a most készülő Star Wars játékot.

Hirdetés

Todd Stashwick, az amerikai filmszínész és író mától Amy Henniggel karöltve a Visceral Games legújabb Star Wars címének sztoriján fog majd dolgozni.

“Stashwick imádja a játékokat, mindent tud a Star Warsról, ha pedig mindez még nem lenne elég, még briliáns író is” tudhattunk meg Hennigtől.

Todd Stashwick nevével amúgy a legtöbben a Gazdagék Dale Malloyaként vagy A törvény embere Ash Murphyjeként találkozhattak. Sőt, Stashwick már máskor is dolgozott a játékvilágban: múlt évben a Naughty Dog erősítette meg a hírt, miszerint a színész fogja kölcsönözni majd az Uncharted széria legújabb részében az egyik karakterüknek a hangját.

Az EA-t már faggatják egy ideje a dologról, remélhetőleg hamarosan többet is megtudunk majd a dolgok jelenlegi állásáról.

Szeretnétek egy új Star Wars játékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)