Hirdetés

Tökéletes társat kapnak a Remnant: From the Ashes folytatásának játékosai

|

Még a nyáron befut a shooterek és a soulslike játékok elemeit ötvöző Remnant 2.

Hirdetés

Tavaly decemberben rántották le a leplet a Darksiders III mögött álló Gunfire Games soron következő alkotásáról, amely nem más, mint a 2019-es Remnant: From the Ashes folytatása. Az első rész annak köszönhetően tudott kitűnni a többi soulslike játék közül, hogy a közelharcnak másodlagos szerepet szánt csupán és inkább a lövöldözésre fektette a hangsúlyt.

Ez a megközelítés az előző konzolgenerációt kihagyó Remnant II tervezése során sem változott, amit elég világosan tükröznek az archetípusok is, amelyek közül a játék elején kell választanunk, függetlenül attól, hogy egymagunkban kívánunk szembenézni a kihívásokkal, vagy mások társaságában.

Hirdetés

Eddig kettőt mutattak be a fejlesztők, a Gunslingert és a Handlert. Az előbbit azoknak a játékosoknak szánják, akiknek folyton viszket az ujjuk a ravaszon (pardon, elsütőbillentyűn), és nincs más vágyuk, mint folyamatos golyózáport szórni a Gunfire Games által életre keltett rémségekre.

Jóllehet, a Handler kevesebb sebzést tud kiosztani egységnyi idő alatt, ám ő akkor sem érzi magát egyedül, amikor szólózik, mivel mindig számíthat hűséges kutyájára. A derék eb nemcsak harcban, vagy az ellenség figyelmének elterelésében jeleskedik, hanem szükség esetén talpra tudja állítani földre került gazdáját, illetve annak csapattársait, és mindennek a tetejébe mérsékli a baráti tűz által elszenvedett sérülés mértékét.

A Remnant II idén nyáron érkezik PC-re, PlayStation 5-re, valamint Xbox Series X és Series S konzolokra a Gearbox Publishing gondozásában.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)