Hirdetés

TGS 2015 - megtudtuk a Project Morpheus végleges nevét (videó)

|

A Sony egy új videón mutatta be, milyen játékokkal próbálhatják már most ki a szerencsések a PlayStation VR-kijelzőjét, és leleplezte az egészen eddig Project Morpheusként ismert eszköz végleges nevét is.

Hirdetés

A Sony már az E3-on is elég sokat mutatott abból, milyen játékok készülnek már most az eddig Project Morpheusként ismert VR-headsetjükhöz, a Tokyo Game Show-n pedig még néhányat leleplezett közülük egy új montázs keretében. Azt is megtudtuk, hogy az eszköz végleges neve nemes egyszerűséggel PlayStation VR lesz.

Az új montázsban a korábban már latott The Deep, vagy a robotos lövölde, a Rigs mellett például kiderült, hogy egy VR-eszközökre kitalált Hatsune Miku-játék is érkezik, de a videós összeállítás után a kivetítőn feltűnt például a Final Fantasy XIV logója is, amiből arra következtethetünk, hogy az MMO-t is jétszhatjuk majd a virutális valóságban.

Bár ez minket nem igazán érint, a Sony egy körútra is elviszi a PlayStation VR-t és a Tokyo Game Show mellett több városban is kiállítják Japánban, hogy minél többen kipróbálhassák az eszközt.

Titeket meggyőzőtt a PlayStation VR, vagy azért még erősebb játékfelhozatalra vártok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)