Hirdetés

TGS 2015 - PlayStation 4-re is jön a Danganronpa 3

|

Az eredetileg hordozható platformokon megjelenő japán visual novel sorozat a harmadik résszel a PlayStation 4-re is ellátogat.

Hirdetés

Beszéltünk már róla korábban, hogy Japánban előfordulnak néha agyament játékok és futólag az is szóba került, hogy a Danganronpa-sorozat még ezek között is előkelő helyet foglal el. Már megjelent néány játék a sorozatban PSP-re és PS Vitára, viszont a sorozat következő része a Vita mellett a PlayStation 4-re is eljuthat.

A Sony a Tokyo Game Show 2015-ös sajtókonferenciáján jelentette be a játékot egy trailer társaságában, amit őszintén szólva nekem kétszer is meg kellett néznem, mert az első alkalom után azt hittem, hogy csak simán megbolondultam.

A folytatás történetéről még nem sokat tudni, de annyi azért feltételezhető, hogy ismét a gonosz maci által egymásnak eresztett gimnazisták kerülnek majd a játék középpontjába. Akit ez a mondat nem győzött meg, annak már tényleg nem tudunk mit mondani.

Ti mennyire várjátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)