Hirdetés

TGS 2016 - íme a PS4-es Rise of the Tomb Raider ízelítője

|

A hétvégi Tokyio Game Show 2016-on a Square Enix is ott lesz és magával viszi többek között a Rise of the Tomb Raider PlayStation 4-es változatát is. Ehhez a verzióhoz kaptunk most egy kétperces kedvcsinálót.

Hirdetés

Szeptember 17. és 20. között kerül megrendezésre a Tokyo Game Show 2016, amelyet a Microsoft idén biztosan kihagy, de azért érdemes lesz rá odafigyelni, hiszen tavaly olyan bejelentéseket kaptunk az expón, mint a Bloodborne: The Old Hunters, a Yakuza 6, az Assassin's Creed Syndicate Hasfelmetsző Jack DLC-je és a Resident Evil: Umbrella Corps

Idén sem várunk kevesebb meglepetést, az viszont egyáltalán nem volt kérdéses, hogy a Square Enix magával fogja vinni az eseményre a Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration kiadást, amely támogatni fogja a PS4 Prót is, sőt állítólag ez a külső fejlesztőktől származó egyik legszebb cím az új konzolon. A kiadó úgy döntött, hogy egy saját trailerrel emlékezik meg Lara Croft visszatéréséről, amely megpróbálja beszippantani a PS4-es változat iránt érdeklődőket. 

A Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration megjelenése október 11-én várható. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)