Hirdetés

Project Resistance - a Tokyo Game Show-n mutatkozik be az új Resident Evil játék

|

Alig pár napot kell csak várunk, és már itt is lesz az első teaser trailer.

Hirdetés

Természetesen a Capcom nem csak újrakevert Resident Evil játékokkal kíván kedveskedni a sorozat rajongóinak, hanem bizony új címek is készülnek a japánoknál. Ilyen lesz például az a Project Resistance, amit a 2019-es Tokyo Game Show-n fognak leleplezni. 

Hirdetés

Már most kiderült, hogy szeptember 9-én, egészen pontosan délután 5 órakor érkezik majd meg az első kedvcsináló videó, magát az új Resident Evil játékot pedig a Tokyo Game Show-n leshetik meg a szerencsések - elvileg már gameplay anyagokat fognak nekik mutatni. 

Jelenleg úgy tudjuk, hogy a Capcom javában dolgozik a Resident Evil 3 Remake-en, de a jelek szerint mellékprojektekre is van azért idejük - a cím ugyanis azt sejteti, hogy nem ez lesz a következő nagy Resident Evil játék, csupán egy spin-offról van szó. A Tokyo Game Show-n mindenesetre minden kiderül majd. 

A Project Resistance PC-re, valamint PlayStation 4 és Xbox One konzolokra fog érkezni, de a pontos megjelenési dátum még nem ismert. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)