Hirdetés

A PlayStation a Tokyo Game Show konferencián sem tart sajtótájékoztatót

|

Miután a teljes E3 2019-et kihagyta a vállalat, Japánban sem készülnek nagy műsorral.

Hirdetés

A PlayStation hivatalos japán nyelvű oldalának köszönhetően kiderült, hogy a Sony Interactive Entertainment biztosan nem fog tartani sajtótájékoztatót, viszont egy kitelepített sátorral fogja képviseltetni magát az idei Tokyo Game Show-n.

Hirdetés

A Sony nagy meglepetést okozott mindenkinek idén, amikor kihagyta az E3-mat. Valószínűleg a TGS 2019-re sem készülnek nagyobb bejelentéssel, de az élő műsorban azért várhatóan bemutatják majd többek között a Nioh 2-t, a Final Fantasy 7 Remake-et és a Call of Duty: Modern Warfare-t is. Bővebb információt egyelőre nem osztott meg a Sony a japán rendezvénnyel kapcsolatban, mi azért reménykedünk még meglepetésekben, lenne mit mutogatni a népnek.

A 24. Tokyo Game Show Chiba város Makuhari Messe konferencia központjában kerül megrendezésre szeptember 12. és szeptember 15. között. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)