Hirdetés

Tölthető a Driver: San Francisco demo

|

Jövő hónapban megjelenés, de előtte próbáljuk ki.

Hirdetés

Szeptember elején nem csak az új tanév, hanem a Driver: San Francisco is megérkezik, egészen pontosan a hónap második napján. Az Ubisoft éppen ezért alkalmasnak látta a pillanatot, hogy kiadja a demót, melyben három különböző misszióban mutathatjuk meg rátermettségünket.

Egyrészt kipróbálhajtuk a Team Colour-t, melyben a Shiftet használva kell megszerezni a dobogós helyet, belekóstolhatunk a rendőrök elöli menekülésbe, miközben tucatnyi zsaru lohol a nyomunkban, továbbá kaszkadőri énünket sem kell elnyomnunk a Prove It folyamán. A Driver: San Francisco Xbox 360 és PS3 demo az Xbox Live-ról és PSN-ről tölthető le, a mi galériánkban pedig újabb képeket szemlélhettek meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)