Hirdetés

Tölthető a Gears of War 3 Forces of Nature DLC-je

|

Letölthetővé vált a Gears of War 3 legújabb és egyben utolsó DLC csomagja, a Forces of Nature.

Hirdetés

A legutóbbi patch után megérkezett a Gears of War 3 negyedik és egyben utolsó letölthető tartalma: a Forces of Nature DLC már beszerezhető remek tartalmakkal, a megszokott áron.

Az ominózus cím öt teljes multiplayer térképet tartalmaz majd, melyek közül három (Artillery, Aftermath, Cover) lesz csak új, a maradék kettőt (Raven Down és Jacinto) már ismerhetjük a Gears of War korábbi részeiből. Továbbá a Forces of Nature-ban helyet kapott négy új, szintén a többjátékos módban alkalmazható karakter skin (Commando Dom, Mechanic Baird, Savage Grenadier Elite és Savaga Hunter) is. A csomag jó tulajdonságai itt még nem értek véget, ugyanis, ha 800 Microsoft pontért cserébe megvásároljuk és felhasználjuk, akkor új achievementeket és 250 Gamerscore pontot kapunk.

A Forces of Nature beszerezhető a szokásos helyen, mi pedig jó szórakozást kívánunk az utolsó Gears of War 3 DLC-hez!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)