Hirdetés

Tölthető a Halo: Reach demó

|

Jobb később, mint soha - vallja a Microsoft. Ennek fényében majd' egy évvel a játék megjelenése után elérhető a Halo: Reach próbaverziója.

Hirdetés

Xbox 360 tulajok, pontosabban közülük is az Xbox LIVE felhasználók már nem egy alkalommal szembesülhettek azzal, hogy a Microsoft nem óhajt játszható próbaverziót - a multiplayer bétákat leszámítva - közkézre bocsátani első számú zászlóshajójából. Kivétel talán a Halo Wars volt mindeddig.



Most azonban fordult a kocka, a tavaly szeptemberben megjelent Halo: Reach demója máris elérhető az Xbox LIVE piacterén. A próbaverzió mind a kampányba, mind a multiplayerbe bepillantást nyújt. Előbbit a Long Night of Solace című küldetés, utóbbit a Powerhouse multis térkép, illetve egy kooperatív Firefight misszió képviseli.
Ezzel párhuzamosan maga a Halo: Reach 7990 forintért vásárolható meg digitálisan, amennyiben ezt a megoldást preferálnátok a dobozos változat helyett.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)