Hirdetés

Tölthető a Jagged Alliance: Back in Action demó

|

Shadow, Ivan és a többiek készen állnak arra, hogy újra golyót eresszenek a román diktátorasszony koponyájába.

Hirdetés

Bizony, a kanadai SirTech annak idején - még 1999-ben, jóval a közösségi oldalak, az okostelefonok, a táblagépek és egyéb úri huncutságok kora előtt - felvállalta, hogy a képzeletbeli ország, Arulco élére egy Romániából elszármazott diktátorasszonyt ültet, aki feleségül ment az uralkodóhoz, majd elüldözte az országból.



Ifjúkorom nagy kedvence volt a Jagged Alliance 2, aminek egy hét múlva jelenik meg a remake-je Jagged Alliace: Back in Action címmel. A feladat újfent Arulco felszabadítása az internetről toborzott zsoldosok segítségével, kiknek képességei nagyban befolyásolják szolgáltatásuk ellenértékét is. A nemzetközi csapatot saját karakterünkkel kiegészítve apránként szerezzük meg az irányítást az ország kulcsfontosságú pontjai (városok, bányák, repülőtér) felett.



Első látásra a modernebb köntös tűnik a legjelentősebb változtatásnak, pedig az igazi meglepetés/feketeleves (a demó segít eldönteni) a körökre osztott harcrendszer helyett alkalmazott gombnyomásra megállítható valós idejű akció.
Mielőtt azonban fejvesztve rohannánk kedvenc üzletünkbe a jövőhét elején, nem ártana egy próbát tenni a mától elérhető demóval, ami alig több, mint 350 MB-tal terheli meg a letöltésünket, viszont az oktatómód mellett az első küldetésbe is bepillantást nyerhetünk általa.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)