Hirdetés

Tölthető a King Arthur II demó

|

Végre magatok is kipróbálhatjátok az utóbbi évek egyik legjobb magyar fejlesztésű játékát.

Hirdetés

Februárban jelenik meg magyarul a King Arthur II, amit rajtunk keresztül is előrendelhettek még (annyira népszerű, hogy a gyűjtői kiadás már el is fogyott).



Arról a játékról beszélünk, amit a januári GameStar hasábjain nem kevesebb, mint nyolc oldalon keresztül boncol fel előttetek Duncan, hogy a végén őszintén rácsodálkozzon a hazai játékfejlesztés újabb gyöngyszemére.



Aki még bizonytalan a vásárlást illetően, annak mindenképpen a figyelmébe ajánlanánk az egyelőre angol nyelven elérhető demót, ami az oktató küldetéseken túl a kampány első misszióját foglalja magába, és tökéletesen alkalmas arra, hogy stressztesztnek vessük alá a gépünket. Így legalább kiderül, hogy gépet is kell-e újítanunk, ha megtetszett a King Arthur II, avagy bőven elegendő lesz a játék árát leszurkolnunk.

King Arthur II demo letöltési linkek

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)