Hirdetés

Tölthető a Kingdoms of Amalur: Reckoning demója

|

Lapozzátok fel a szinonima szótár "Kingdoms of Amalur: Reckoning" és "Steam" szavait, megoldásként a játék ízelítőjét kapjátok.

Hirdetés

Kezdetektől fogva tudtuk, hogy a 38 Studios és Big Huge Games műhelyében valami nagy készül, hiszen a játék fejlesztésének egyik meghatározó szereplője a fantasy nagykövete, R.A. Salvatore, míg a másik a Spawn szülőatyja, Todd McFarlane volt. Őket egészíti ki a háromszoros baseball bajnok Curt Schilling, aki nevéből adódóan tetemes tőkével támogatta a projekt munkálatait.

Salvatore időt és energiát nem sajnálva kidolgozta Amalur világának tízezer éves történelmét, melyben a mai naptól fogva mi is elmerülhetünk, ha rendelkezünk Steam, PSN vagy XBLA fiókkal, ugyanis tölthető a Kingdoms of Amalur: Reckoning kipróbálható változata. A demó körülbelül háromnegyed órás szórakozást biztosít a szerepjátékok szerelmeseinek, ráadásul ha Origin-en keresztül kívánjuk kipróbálni a produktumot, akkor extra páncélt kapunk a Mass Effect 3-hoz, annak megjelenésekor.

A Kingdoms of Amalur: Reckoning hazai fronton február tizedikén próbálja meg elcsavarni fejünket PC, PlayStation 3 és Xbox 360 platformokon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)