Hirdetés

Tölthető a LEGO Lordo of the Rings demója!

|

A LEGO univerzuma megállíthatatlanul menetel előre, ezúttal a Gyűrűk Ura világát szippantotta magába és változtatta... kockává.

Hirdetés

Már letölthető a Traveller's Tale soron következő LEGO címének, a Gyűrűk Ura kiadás kipróbálható változata. A játékban olyan "legósított" ellenfelekkel kell megküzdenünk, mint az orkok, az Uruk-haiok vagy éppen a Balrog, de nem leszünk híján ismerős segítőtársnak sem, hiszen itt lesz Aragorn, Gandalf, Legolas, Frodo és a többiek. A LEGO Gyűrűk Urában szabadon bejárhatjuk Középföldét, ha még a november huszonharmadikai premier előtt magunkévá tesszük a mától elérhető demó verziót.

 

A matéria kizárólag PC-re érhető el, Windows XP, Windows Vista vagy Windows 7 operációs rendszert igényel és 580 MB-ra rúg a mérete. A demó hivatalos oldalon keresztül szerezhető be, emlékeztetőül pedig egy korábbi trailer:

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)