Hirdetés

Tölthető a Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad

|

A népszerű háborús játék második részének megjelenése holnap esedékes, de már el lehet kezdeni a letöltését Steamen keresztül.

Hirdetés

Így elkerülhető, hogy a megjelenés utáni nagy forgalom következtében csak nagyon lassan szivárogjon le a Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad. Természetesen a sávszélesség felesleges terhelése könnyedén elkerülhető, ha nálunk rendelitek elő a játékot 5990 forintért dobozos formában, amit Steamen is lehet aktiválni, valamint ajándékba kaptok még hozzá egy A2-es posztert is.

A PC-exkluzív játék a cikk megírásától számítva még nagyjából 11 órán keresztül a 34.99 eurós ár helyett 10 százalék kedvezménnyel, 31.99-ért szerezhető be, úgyhogy aki hezitál, az gyorsan döntsön. Aki az előddel is rendelkezik, az 20%-os kedvezményt kap, ráadásul az első naptól megkapják a Kar98 és Mosin Nagant fegyverekhez használható szuronyt, de ezen kívül egy orosz és egy német jelvény is üti a markukat. A Digital Deluxe Edition ezen kívül hozzáférést ad a MKb 42(H), AVT-40, SVT-40 és G 41(W) fegyverekhez, illetve két Killing Floor skint és két Team Fortress 2 skint ad. A Red Orchestra sorozat első része, az Ostfront 41-45 a rendkívüli realizmusáról, a csapatmunka és taktikai lépések remek kihasználásáról híresült el, kíváncsian várjuk a második rész is tartja-e ezt a színvonalat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)