Hirdetés

Tölthető az Ace Combat: Assault Horizon demó

|

Az fizika törvényeit nem túl komolyan vevő repcsis játékok kedvelő azonnal ugorjanak neki a demónak.

Hirdetés

A Namco Bandai játéka az akciót helyezi előtérbe, ennek megfelelően az Ace Combat: Assult Horizon nem a csúszásmentesen kivitelezett fordulókról, vagy a vajpuhán véghezvitt leszállásokról, hanem a nagyon kemény dogfight-okról fog szólni.

A demóban Miami és Kelet-Afrika légterében húzhatjuk hasra a botot, két teljes küldetés keretein belül. A jet fighter küldetésben egy Bishop nevű figura bőrébe bújva fogjuk hasítani az eget, míg a második küldetésben forgószárnyas repülő alkalmatosságot kapunk a popsink alá. Ekkor egy D-Ray hívójelű helikopterpilóta lesz a virtuális kivetülésünk, aki egy roppant veszélyes, Delta Force mentőakcióban fog asszisztálni a sikeres küldetés érdekében.

A demót PSN-ről és és Xbox Live-ról lehet letölteni, a tengerentúlon már ma, Európában holnaptól! Az Ace Combat: Assault Horizon végleges verzióját a mi kontinensünkön október 14-től vásárolhatjuk meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)