Hirdetés

Tölthető az Aliens vs. Predator demó!

|

Eljött az idő! Sávszélességet felszabadítani, Steam accountot beizzítani...tölthető az Aliens vs. Predator demó!

Hirdetés

Jó reggelt kívánok mindenkinek, ismét hideg téli reggelre ébredhettünk. A szokásos "Jó reggelt" irományunk is nemsokára érkezik, ám ma reggel van egy ennél sokkal fontosabb hírünk. Ahogy tegnap Gyu megírta, ma valóban elérhetővé vált az Aliens vs. Predator kipróbálható verziója, a PC-sek a Steam hálózatából már el is kezdhetik tölteni a régóta várt játék demó változatát.

Az insomniában szenvedő felhasználók valamikor az éjszaka folyamán már megtapasztalhatták, mit is nyújt a kipróbálható változat, egyelőre olyan "pletykák" szállingóznak, miszerint a demóban még nincs engedélyezve a DX11-es mód, illetve az irányítás elsőre egy icipicit furcsa. Mi még nem tudtuk kipróbálni, de nemsokára a GS szerkesztőségében is megindulnak a letöltések, és nem mellesleg az ASUS überbrutál G73J noteszgépén is kipróbáljuk majd a Rebellion újabb AvP-s fejlesztését.

Az Aliens vs. Predator demóhoz tehát kell a Steam kliens, egy érvényes regisztráció, és természetesen internetes elérés is, lévén, hogy a demó kizárólag multiplayer élményeket ad.

Aliens versus Predator demo


Aki pedig eddig téli álmot aludt, íme pár infó a játékról:

Aliens versus Predator gépigény

Aliens versus Predator - a többjátékos módokról bővebben

Aliens versus Predator - Letépett fej és egyéb szépségek

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)