Hirdetés

Tölthető az Angry Birds: Space PC-s demója

|

A Rovio mindenki számára elérhetővé tette a legújabb Angry Birds cím, a Space kipróbálható verzióját.

Hirdetés

A Rovio szeretné azokkal is megismertetni a mára világsikerré avanzsált Angry Birds széria legújabb üdvöskéjét, akik még nem hajlanak a vásárlásra, de szívesen kipróbálnák a megújított játékmenetet és az új madarakat.

Az Angry Birds: Space-ben 60 új pályát kapunk, hat új karakterrel, súlytalansággal és rengeteg egyedi ötlettel, melyet a Rovio csak azért vezetett be, hogy ne lehessen a Space-re ráfogni a rókabőr effektust. A játék megjelent PC-re, iOS és Android rendszerekre, majd a későbbiek során bemutatkozik PS Vitán, DS-en, 3DS-en és lehetőség szerint Tetrisen is (utóbbi természetesen kedveskedő túlzás).

Az Angry Birds: Space demója már tölthető a hivatalos oldalról, érdemes tenni vele egy próbát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)