Hirdetés

Tölthető az első Assassin's Creed 2 patch

|

Nem, nem vagyok berúgva, csak a Ubisoft dolgozott előre egy kicsit Assassin's Creed 2 ügyileg.

Hirdetés

Aki elég szemfüles, az már észrevette, hogy a Ubisoft már el is készítette az első Assassin's Creed 2 tapaszt. A játék ugyan még pár napig nem jön, de aki biztosra akar menni, az már töltheti is.

Megszokott manapság, hogy a játékok félbéta állapotban érkeznek, és tapaszok tömkeleg érkezik akár a megjelenés napján, de azt hiszem a Ubisoft most rekordot döntött. A patch amúgy a fantasztikus DRM-el kapcsolatos - mivel mással - és telepítése után, ha esetleg szakadna a net Assassin's Creed 2 közben, immár nem az utolsó checkpointhoz kerülünk vissza, hanem pontosan oda, ahol szakadáskor voltunk. Köszi Ubi, de hát a pimasz kalózok már megint egy lépéssel előbb járnak ugye....

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)