Hirdetés

Egy tolvaj még Gabe Newell minigunját is ellopta a Valve főhadiszállásáról

|

A férfi 2018-ban többször is betört a vállalathoz mielőtt a rendőrök lekapcsolták. Játékokat, konzolokat, ereklyéket lopott előszeretettel, majd el is adta őket.

Hirdetés

Szeptemberben az amerikai hatóságok lekapcsoltak egy 32 éves férfit, akit több bűncselekmény miatt is kerestek, többek között egy FedEx autó ellopásáért, amivel még egy autós üldözésbe is keveredett a rendőrséggel. Mint később kiderült, bűnlajstromának listájára a Valve többszöri meglopása is felírható, ugyanis 2018-ban jó párszor betört a céghez, közel 40 ezer dolláros kárt okozva.

Hirdetés

A rendőrség szerint a férfi 48 PlayStation 4 és Xbox One játékot, laptopokat, Nintendo Switch konzolokat és Steam gépeket lopott el a főhadiszállásról. Mindezek mellett furcsa módon még egy dolgot emelt el: azt a minigunt, amit Gabe Newell a Frobes magazin egyik fotózásán használt. Erről lenne szó:

A rendőrségi jelentés szerint a tolvaj egy használaton kívüli lépcsőházon keresztül jutott be a Valve főhadiszállására, ahol egy nagy szemetesbe gyűjtötte a zsákmányát, majd azzal egyszerűen kisétált az épületből. A bíróság előtt a férfinak nem csak a lopásért kell felelnie, hanem az azzal való kereskedésért is, ugyanis a játékokat a GameStop egyik üzletében adta el.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)