Hirdetés

44 milliós játékosbázissal büszkélkedhetnek a Tom Clancy címek

|

Az Ubisoft kiadta pénzügyi jelentését, amiből kiderül, hogy a The Division, Ghost Recon: Wildlands és a Rainbow Six Siege vonzza a játékosokat.

Hirdetés

A legújabb gazdasági jelentésük alapján nem megy rosszul a Ubisoft szekere. Amellett, hogy a legújabb játékaikra fókuszálnak, az eddig megjelentek is bőven termelhetik a bevételt, ugyanis folyamatosan nő a játékosbázis, ami a Tom Clancy címek esetében a legszembeötlőbb.

A jelentésből kiderül, hogy a havi aktív játékosok száma 27%-kal növekedett. A negyedik pénzügyi negyedévben, 2017. március 31-ig bezárólag, a Ghost Recon közösség tagjainak létszáma 60%-kal emelkedett, köszönhetően a Ghost Recon: Wildlands népszerűségének. A Wildlands mellett a For Honor játékosbázisa is növekedett, de az utóbbi kisebb mértékben. A Wildlands lett a legtöbbet eladott játékuk a 2017-es évben, őt követi második helyen a For Honor.

A Tom Clancy franchise tudja magának a legtöbb egyedi regisztrált játékost, ami a Ubisoft jelentése szerint meghaladja a 44 millió főt. Ez a szám az elmúlt 18 hónap folyamán 150%-os növekedést produkált, köszönhetően a The Division, Wildlands és a Rainbow Six Siege népszerűségének. A számok folyamatosan rekordokat döntenek, ami a Ubisoft pénzügyi modelljének sikerét tükrözi.

"A legutóbbi három pénzügyi évben a Ubisoft - figyelemreméltó sikerrel - számos brandet készített és újraindította a Rainbow Six és a Ghost Recon sorozatokat is. Ezek a sikerek világossá tették az utat a következő két évre, mely során főként a meglévő címekre érkeznek megjelenések. 2017-ben és 2018-ban az Assassin's Creed, a Far Cry, a The Crew és a South Park izgalmas visszatérését fogjuk látni." 

- foglalta össze tapasztalataikat a Ubisoft vezérigazgatója, Yves Guillemot. A cég a legújabb játékaiból 28 millió eladott példányra számít 2018. március 31-ig. Ennek a számnak a tudatában kíváncsian várjuk a legújabb Assassin's Creed, South Park, The Crew és Far Cry részeket. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)