Hirdetés

Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint - ezt kínálják a különböző kiadások

|

Négyféle változatban vásárolhatjuk majd meg a játékot.

Hirdetés

Ma este, néhány órával ezelőtt bemutatkozott a Ghost Recon sorozat következő, idén ősszel (október 4-én) megjelenő része, a Breakpoint, amiről a linken mindent megtudhattok.

Hirdetés

Mivel Ubisoft játékról van szó, természetesen sokféle különböző kiadásban fogják árulni:

Standard Edition: az alapjáték és garantált béta hozzáférés (előrendelés esetén)

Gold Edition: az alapjáték, béta hozzáférés (előrendelés esetén), Year 1 Pass, fémdoboz, és 3 nappal korábban lehet játszani

Ultimate Edition (digitális): a Gold Edition tartalma (kivéve a fémdobozt), plusz egy bónusz küldetés, a Trail TX motor, a Spider buggy és a további játékbeli extrákat tartalmazó Survivor Pack csomag

Wolves Collector's Edition: az Ultimate Edition tartalma, plusz egy fémdoboz, betétdalok, három litográfia, Cole D. Walker figura (24 cm magas), Walker dögcédulája, vízálló térkép.

Ez utóbbi előreláthatólag PC-s játékkal csak a Ubisoft Store-ból lesz megrendelhető, de PS4-essel és Xbox One-ossal egyéb helyeken is megvásárolhatjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)