Hirdetés

Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint - egy játékos már a bétában kiiktatta Jon Bernthalt

|

Természetesen egy glitchről lehet szó, de mindenképp mókás, hogy perceken belül leszerelhetjük a játék főgonoszát.

Hirdetés

Már nagyban folyik a a legújabb Ghost Recon bétája, amiben egy szakadár Ghost ügynökök uralta szigeten kell felvegyük a harcot a Cole D. Walker ezredes vezette Wolf osztaggal. A hétvégén bárki szabadon tehet egy próbát a Breakpointtal, mielőtt jövő pénteken megjelenik a játék. Egy Reddit felhasználó arról számolt be, hogy neki már sikerült is eltennie láb alól a rossz útra tért ezredest, ezzel lényegében kiiktatva a szereplők legnagyobb ellenfelét.

Hirdetés

Minimális spoiler következik, ha esetleg valakit zavar az ilyesmi: a sztori egy helikopterszerencsétlenséggel kezdődik, ahol egyből feltűnik a Jon Bernthal által megformált főgonosz, hogy kivégezze pár bajtársunkat, akik túlélték a becsapódást. Úgy néz ki, hogy egy hibának köszönhetően, ha a csata hevében gyorsan Walker ezredes után vetjük magunkat, akkor lehetőségünk van azonnal kiiktatni. Legalábbis ezt állítja a SilentInSUB nevű Reddit felhasználó, aki közzé is tette a képet, amin a jobb létre szenderült katonai vezető látható:

Minden bizonnyal egy glitchről lehet szó, és valószínűleg az október 4-én megjelenő játékban már nem lesz benne ez a meghökkentő fordulat (hacsak nem úgy, mint annak idején a Far Cry 4 legendásan rövid befejezése), mindenesetre SilentInSUB viccesen megjegyezte, hogy ezt akár el is fogadhatnák hivatalos speedrun próbálkozásnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)