Hirdetés

Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint - késve indul a nyílt bétateszt

|

Délben kellett volna elstartolnia, de a szerverek akkor még nem álltak készen. És most sem.

Hirdetés

A következő néhány nap sokak számára arról fog szólni, hogy Auroa szigetén próbálnak majd ex-Ghostokkal, drónokkal, más játékosokkal harcolni. Bár a Breakpoint a jelenlegi tervek szerint október 4-én, azaz a jövő héten megjelenik, a Ubisoft Paris csapata szerette volna még tesztelni a szervereket a start előtt.

Hirdetés

Fogja is, de késve. 20 perccel az indulás tervezett időpontja után posztolt egyet a Ghost Recon hivatalos Twitter-oldala, hogy mivel szeretnék, hogy mindenki zökkenőmentesen tudjon játszani, egy kicsit piszkálgatni kell még az infrastruktúrát, és szólnak majd, ha minden kész. Jelenleg a helyzet még változatlan, a szerverek nem futnak, a játék játszhatatlan. Várhatóan úgy fognak ezért kompenzálni (nem mintha kellene, hiszen nincs vásárláshoz kötve a részvétel), hogy kitolják egy kicsit a béta végét, de erről még nem adtak ki közleményt. Várunk hát türelemmel, addig is töltsétek le a klienst, hogy legalább azzal teljen az idő.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)